Rakan-rakan saya

Segmen "Cik Lyeen's Giveaway"



Assalamualaikum wahai si comel disana.
Cantik kan banner diatas ini? Ada kartun lagi tu, aku ni peminat kartun Rilakkuma pulak tu.
Pandai Cik Lyeen edit kan? Simple sahaja gitu.

Ini kali pertama join segmen Giveaway. Mahu juga mencuba join segmen sebegini. Macam best je kan.
Jika anda sekalian mahu join juga cuma klik DISINI YE . Tak susah pun kan haha.


Sekarang ni aku nak tag 11 orang pula.  Kenapa 11 orang? Sebab hari lahir aku 11 haribulan. Ada pula haha.


Ok selesai bahagian ini.

Segala syarat penyertaan sudah aku laksanakan. 
Selesai!! :)

21 comments:

::azmina nordin:: said...

datang dari segmen yang sama jom singgah blog saya http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

Farhah Nurhanis said...

Datang dari segmen yang sama . Blogwalking sambil follow . Jom ke blog Hanis pulak .

http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Hayati said...

oke cik niena :) nanti saye jenguk

Nur Hayati said...

iye :)

fatin amalina husna said...

good luck..

balas kunjungan..
juga dr segmen yg sama..=)

secret of us said...

salam..^^

datang + follow dari segment yang same..

Jom ke blog saya..
http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Iezwa Wawa said...

Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

wawa said...

hai.. saya datang dari segmen yang sama..
jemput ke blog saya..
http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

NorShafiqah said...

heyy , saya dtg sini . jom balas kunjungan saya? kalau sudi la k *tinggalkan bnyk3 kata*:D

http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Fyzaa Chicc said...

Assalamualaikum , Hi ! dari segmen yang sama . done follow your blog , niceeeeee sangat ! ^_^

http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/01/ruang-iklan-untuk-disewa-di-blog.html

tq for visiting my blog :D follow here.

SaraArnita said...

datang dri GA yg sama. Jum singgah, comment n follow blog eita.

http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Done follow u

Nazatul Asheera said...

done follow u :) jom dtg ke blog saya

http://nazatulasheera.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

saya tag awak

tlg like juga entry tu ye :P

sahy said...

Datang dari segmen yang sama. Jom singgah blog kita pulokk
http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html