Rakan-rakan saya

Masalah Masalah!!



Hadoi!!! Masalah betullah >.<  Pening dah ni fikir ape masalah yang terjadi kat blogku ini. Masalah ape? Masalah kat sidebar tu. -------------------------------------------------------------->>>>
Cuba tengok Font dia besar dengan kotak Sidebar dia sudah hilang. Aku dah banyak kali try tengok kat html tapi tak de ape yang berubah pun. Aku try ubahkan Font dia tapi tak boleh! Still jadi Font ni jugak. Macam mana ni? Pening dah aku fikir benda ni dari tadi. Sakit hati je T.T huhuu..

Kalaulah ade sesisapa yang tahu cara nak selesaikan masalah kat blog aku ni kan bagus. Almaklumlah aku still baru lagi kat dunia blog ni. Tak tahu apa lagi. Aku nak Font lama dan kotak sidebar lama aku kembali balik. Buruk lah Font besar tu. Aishh pening - pening. 

Lagi satu bukan Font sidebar je, Font post aku ni pun jadi lain. Besar!!!! Aku guna Arial tapi jadi apa entah sekarang ni . T...T

Sesiapa tolong aku hukhuk :'(






1 comment:

♛ Aina Ayunie ♛ said...

hi dik.. akak rasa akak bole tolong kud, tapi tak pasti la.. contact akak ehh.. =3 .